تماس با ما

تهران، خیابان کارگر شمالی، پردیس فنی دانشگاه تهران، دانشکده مکانیک قدیم، مرکز نوآوری نکسترا

چطور بهترین روانشناس رو برای خود پیدا کنیم؟

چطور بهترین روانشناس رو برای خود پیدا کنیم؟

وقتی احساس می‌کنی نیاز به کمک حرفه‌ای داری تا بهتر با مشکلات روانی یا احساسی کنار بیای، پیدا کردن یه روانشناس خوب می‌تونه یه قدم بزرگ باشه. ولی چطور بفهمیم کدوم روانشناس می‌تونه کمکت کنه؟ در اینجا چند تا نکته بهت می‌گم که بهت کمک می‌کنه بهترین انتخاب رو داشته باشی:

۱. مشخص کن به چه کمکی نیاز داری

قبل از هر چیزی، باید بدونی به دنبال چه کمکی هستی. آیا به مشاوره برای اضطراب و استرس نیاز داری؟ یا شاید مشکلات رابطه‌ای داری و نیاز به روانشناسی خانوادگی داری؟ هر روانشناس ممکنه در یک زمینه خاص تخصص داشته باشه، پس بهتره دقیقاً بدونی به چه کمکی نیاز داری.

۲. تخصص روانشناس رو بررسی کن

روانشناسان مختلف تخصص‌های متفاوتی دارن. بعضی‌ها در زمینه مشکلات روانی مانند اضطراب و افسردگی کار می‌کنن، بعضی‌ها در مشکلات خانوادگی و روابط، یا حتی روانشناسی کودک و نوجوان. بهتره قبل از اینکه انتخاب کنی، تخصص روانشناس رو بررسی کنی تا مطمئن بشی که تخصصش با نیازت هم‌خوانی داره.

۳. نظرات دیگران رو بخون

نظرات و تجربه‌های دیگران می‌تونه بهت کمک کنه. خیلی از افراد ممکنه قبلاً از روانشناس مورد نظر استفاده کرده باشن و تجربه‌شون رو به اشتراک بذارن. البته باید توجه کنی که تجربه‌ها ممکنه متفاوت باشه، اما در کل، این نظرات می‌تونه راهنمای خوبی برای انتخاب باشه.

۴. جلسه اول رو امتحان کن

جلسه اول رو همیشه امتحانی در نظر بگیر. این جلسه می‌تونه بهت کمک کنه که ببینی روانشناس چطور باهات برخورد می‌کنه و آیا حس راحتی داری یا نه. اگه حس خوبی نداشتی، می‌تونی به راحتی یه روانشناس دیگه رو امتحان کنی.

۵. راحت بودن با روانشناس خیلی مهمه

یکی از مهم‌ترین چیزها اینه که با روانشناس خودت راحت باشی. در جلسات مشاوره باید احساس راحتی کنی تا بتونی افکارت و احساساتت رو بدون هیچ ترسی به اشتراک بذاری. اگه احساس می‌کنی با روانشناس ارتباط خوبی برقرار می‌کنی، احتمالاً گزینه خوبی برای تو خواهد بود.

۶. حتماً در مورد هزینه‌ها پرس‌وجو کن

هزینه جلسات روانشناسی می‌تونه متفاوت باشه و بسته به روانشناس و منطقه ممکنه تغییر کنه. بهتره که از قبل هزینه‌ها رو بپرسی تا برای جلسات بعدی مشکلی پیش نیاد.

۷. گاهی ممکنه نیاز به جلسات بیشتری باشه

مهمه که بدونی مشاوره روانشناسی یک پروسه زمان‌بره و ممکنه به بیش از یک جلسه نیاز داشته باشی. پس باید آمادگی این رو داشته باشی که این روند ممکنه مدتی طول بکشه و روند درمان تدریجی باشه.

با این نکات، می‌تونی روانشناسی پیدا کنی که به نیازها و مسائل روانی‌ات پاسخ بده و کمکت کنه تا زندگی بهتری داشته باشی.

پیام بگذارید

شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *

https://datenco.com/